Retourneren

Ik ben mijn retourformulier kwijt, kan ik deze nog ergens downloaden?
Ja natuurlijk! Je downloadt het nieuwe retourformulier hier.

Wat zijn jullie retourvoorwaarden?
Je mag je bestelde producten altijd retourneren, zonder opgaaf van reden. Wij hebben een retourtermijn van 30 dagen, waarin je als Nederlandse klant kosteloos je bestelling retour kan sturen. Wel moeten onderstaande punten in acht worden genomen: Het product moet onbeschadigd, ongebruikt, in de originele verpakking en in exact dezelfde staat worden teruggestuurd.

Kan ik een product gratis retourneren?
Onze Nederlandse klanten kunnen gebruikmaken van ons antwoordnummer (vermeld op ons retourformulier) en gratis retourneren. Onze Belgische klanten kunnen hier helaas geen gebruik van maken, je zult dan jouw bestelling zelf terug moeten sturen (wij adviseren Bpost).

Wat is jullie retouradres?
Voor onze Nederlandse klanten is dit het retouradres: ChromeBurner Retouren – Antwoordnummer 24000 – 5253 ZS Nieuwkuijk. Hier kan je gratis een retour naartoe sturen. Voor onze Belgische klanten is dit het retouradres: ChromeBurner Retouren – Touwslager 10 – 5253 RK Nieuwkuijk – Nederland.

Ik heb een of meerdere producten geretourneerd. Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?
Wij proberen altijd retourzendingen zo snel mogelijk te verwerken, doorgaans lukt dit binnen 2 werkdagen vanaf het moment dat ze bij ons binnen komen. Het kan echter voorkomen dat als het erg druk is, het ietsje langer duurt. Maar wij zorgen altijd dat je je terugbetaling binnen de wettelijke termijn ontvangt!

Kan ik mijn bestelde product omruilen voor een andere maat?
Uiteraard! Maak gebruik van ons retourformulier dat is bijgesloten in je bestelling. Je kan je nieuwe maat alvast zelf bestellen en de eerste bestelling retourneren voor een terugbetaling, of wij ruilen het product voor je om! Dit zouden we graag zo duidelijk mogelijk op het retourformulier zien.

Hoe stuur ik mijn pakketje terug?
Zorg er voor dat het product in ongebruikte staat en in de originele verpakking terug gestuurd wordt en vergeet het retourformulier niet in te vullen. Zonder retourformulier kunnen wij je retourverzoek niet verwerken.

Kan ik mijn bestelling terugbrengen naar jullie winkel?
Jazeker! Je kan je bestelling naar de winkel brengen als retour, je kan natuurlijk ook je producten omruilen in de winkel!